EINA y BARCELONAVISIO


Eina dóna el tret de sortida a la iniciativa “Un mes, una escola” del portal audiovisual Barcelona Visió (www.bvisio.com).

Podeu veure els vídeos* a:
http://www.bvisio.com/bancdeproves/index.php?idioma=cat&seccion=escuelas&titulo=aixi-es-eina¶m1=escoles¶m2=EINA&videoAmigo=true

*Si voleu penjar els vostres vídeos realitzats durant alguna assignatura a Eina, podeu contactar amb publicacions@eina.edu.


Durant tot el mes de gener el website municipal mostrarà un reportatge sobre el centre i una gran selecció de vídeos realitzats pels propis alumnes amb l’objectiu de donar a conèixer més a fons com és l’escola, quins estudis s’imparteixen i quin tipus de projectes audiovisuals s’hi poden dur a terme.
Al mateix temps, els nois i noies tenen l’oportunitat de pujar i compartir els seus vídeos al portal, votar els que més els hi agradin, descarregar-se’ls, penjar-los a Facebook, recomanar-los als amics o insertar-los en altres pàgines web mitjançant l’ús del codi Embed. Quan finalitzi el mes, el creador o creadors del vídeo que hagi acumulat més votacions seran entrevistats per l’equip de Barcelona Visió. Aquest vídeo personalitzat es gravarà en alta definició (HD) i estarà disponible al portal per a la seva descàrrega.

Barcelona Visió és portal web interactiu de l’Ajuntament de Barcelona realitzat per l'equip de DeBoom Studio (www.deboomstudio.com) que recull peces audiovisuals sobre la ciutat en HD i de descàrrega gratuïta. El portal, que va néixer el març de 2007 i és sense ànim de lucre, es presenta ara en la seva versió 2.0 com a punt de trobada de l’audiovisual que s’està creant a la ciutat de Barcelona, tant des del punt de vista acadèmic com professional. En aquest sentit, tant els estudiants com els professionals, les productores, els festivals de cinema i els propis internautes comparteixen els seus vídeos en aquesta plataforma fent ús del sistema de llicències de Creative Commons (http://cat.creativecommons.org/). El portal també mostra de manera mensual reportatges de creació pròpia sobre diversos temes com ara l’art, la ciència, l’arquitectura, el disseny, el cinema o esport i posa a disposició dels usuaris un banc de vídeos en HD sobre Barcelona de descàrrega gratuïta per incloure en els propis muntatges.

Comentarios

Entradas populares